Tag ansvar for din succes med Thomas Rex Frederiksen

Thomas Rex Frederiksen

Thomas Rex Frederiksen er manden bag Nordens største Personal Business event, ELEVATE, der har sat nye standarder for hvordan man opnår personlig succes.

I dag har jeg inviteret Thomas til at fortælle om, hvorfor vi skal tage personlig udvikling alvorligt og hvorfor fremtiden ligger i udvikle sig – socialt, fysisk, åndeligt, forretningsmæssigt og mentalt.

Play

 

En af gæsterne på ELEVATE 2015, 13-15. november i Ballerup Superarena er Darren Hardy, stifteren af SUCCESS MAGAZINE.

Love that Quote!

Et billede slået op af Fabiola Christensen (@fabiolachr) den

 

800 har allerede sikret sig en billet til ELEVATE 2015, 13-15. november i Ballerup Superarena.

Jeg var med på Elevate i 2013 og mødte Brendon Burchard, der er den mest fulgte underviser i verden indenfor personlig udvikling, og forfatter til “The Motivation Manifest.

Så er vi igang igen 🙂 #elevate2013

En video slået op af Fabiola Christensen (@fabiolachr) den

 

Tjek ELEVATE, tilmeld dig i dag, før prisen går op, og glæd dig til stemningen, netværket og de fantastiske internationale speakers på Elevate. Det bliver for vildt!

Følg Fabiola for flere podcast og inspiration:

Dette indlæg indeholder affiliate links. Når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du Fabiola SHARE. Tak! Jeg anbefaler kun produkter jeg tror på og har investeret i og jeg ved Elevate kan gøre en stor forskel for dig.

Gør en forskel,

Fabiola

PS: Vil du også gerne med på ELEVATE, Nordens største event for marketing og personlig udvikling – så tilmeld dig her.Relateret indlæg: