Claus Markmann – God ledelse begynder med dig selv

 Jeg ser mig hver eneste dag som en studerende. I år har jeg sat et mål om at blive en dygtig leder og lære business coaching på et verdensklasse niveau. Så alt hvad jeg har fokuseret på at lære i 2017 har handlet om ledelse og coaching. Det var som om jeg blev en magnet for alt, der havde med de to emner at gøre.

En dag jeg sidder på min yndlingscafe og arbejder kommer Claus Markmann, ekspert i ledelse og business coaching forbi. Han har den mest smittende energi i lokalet og han kunne med det samme huske mig fra et seminar for et par måneder siden. Han inviterede mig derfor over til hans bord. Der går ikke lang tid førend, at vi fik aftalt, at jeg skulle deltage på hans Business Lederuddannelse. Min mavefornemmelse sagde, at han kunne alt det, som jeg drømte om at lære om ledelse og coaching. Så der var ikke langt fra ide til handling. Et par uger efter var jeg tilmeldt hans Business Leder Uddannelse.

Min mavefornemmelse havde ret. Business Leder Uddannelsen blev den bedste personlige investering i mig selv til dato, og Claus gjorde mig ikke kun til en dygtig leder og coach - men også til et bedre menneske. Claus Markmann skal opleves i virkeligheden - hvor en podcast er en start for dig om hvem han er og hvad han kan. Læringen fra uddannelsen er så værdifuldt, at jeg anbefaler det til alle, der har en drøm om at blive en bedre leder for dem selv og andre. 

God fornøjelse med ugens podcast om god ledelse med dig selv.

-Fabiola

Mere fra Claus Markmann:

Website: www.markmanntraining.dk

Claus Markmann på LinkedIn: www.linkedin.com/in/clausmarkmann/

Abonnér du på Fabiola SHARE? Hvis ja, tak fordi du lytter med. Hvis nej, så kan du hurtigt komme til det. Find Fabiola SHARE på Itunes, hvor du kan abonnere på podcasten, så du fremover gratis vil få nye episoder ned på din mobil.  Eller modtag en reminder på min Facebook side for nye episoder.

Share some love:

Bedøm podcasten med Claus Markmann på Itunes- Når du skriver en vurdering, er der flere lyttere, der vil finde podcasten. Mange tak for hjælpen.

Del podcasten med dine venner og netværk, så de også kan få inspiration fra Claus Markmann

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.