Er drømmen stærk, bliver du modig med Mikael Trolle

I dag har jeg besøg af Mikael Trolle. I 2017 skrev han sammen med Jim Hagemann Snabe ledelsesbogen ”Dreams and Details”. Bogen blev i 2017 kåret til årets ledelsesbog i Danmark.

Mikael Trolle er i dag CEO af Dreams and Details Academy sammen med Jim Hagemann Snabe.

Vil du gerne have "fuld valuta" fra denne gratis podcast med Mikael Trolle?

Vidste du, at videnskaben siger - at 2 dage efter - du har lyttet til en podcast, er 80% glemt!

Derfor er det vigtigt, at du tager noter.

Spørg dig selv efter podcasten: 

 • "Hvordan kan jeg bruge det?"
 • "Hvorfor må jeg bruge det?"
 • "Hvornår vil jeg bruge det?"

If you don't use it you lose it ;-)

God fornøjelse. 

Kh Fabiola 

Læs mere...

Den meget simple opskrift på mere energi både til dig selv og dit publikum

I dette interview skal du glæde dig til at møde Henrik Højstrøm der ved alt om hvordan man engagerer og motiverer i sin undervisning og foredrag. 

Henrik arbejder som leder på Hørsholm skole.

Udover det, er han også ekstern lektor på universitetet og holder foredrag og faciliterer forløb og camps for True North

Henrik deler i podcasten sin no-bullshit råd til, hvordan han blev en engagerende foredragsholder og formidler. Han deler også hans daglige vaner der giver ham god energi til at undervise og formidle engagerende og motiverende undervisning for både børn og voksne. 

Lyt og abonner på Fabiola Share 

Har du fundet podcasten på Itunes? Derinde kan du abonnere på mine podcasts. 

Nyt:

Life Changers Worldwide søger ambitiøse foredragsholdere: 

Er du foredragsholder, coach eller ekspert og vil arbejde mere strategisk...

Læs mere...

Kim Boye: Stjerner fødes i deres tilgang til modgang

 Ubs...det skete bare ikke!

Jeg havde glemt at skrive min podcast-aftale ind i min kalender med af "Den Mentale Kriger" Kim Boye.Jeg var tilfældigvis hjemme, da min dørtelefon ringede. Der hvor jeg bor har der været indbrud for nylig, så jeg havde aftalt med mig selv aldrig at åbne døren, hvis jeg ikke kendte personen, der ringede på. Så da jeg kastede et blik på min dørtelefon var jeg lige ved ikke at åbne døren op, for der stod en høj, mørk og fremmed mand.

Men med ét gik det op for mig at det var mentaltræner og coach Kim Boye - jeg havde booket til en podcast for flere måneder siden. Af en eller anden forglemmelse var denne aftale ikke havnet i min kalender. Det, som ikke måtte ske, skete.

Jeg skyndte mig at åbne døren op og heldigvis - gennemføre podcasten. Dog med lidt tekniske udfordringer, fordi  jeg ikke havde forberedt noget...

Læs mere...

Claus Markmann – God ledelse begynder med dig selv

 Jeg ser mig hver eneste dag som en studerende. I år har jeg sat et mål om at blive en dygtig leder og lære business coaching på et verdensklasse niveau. Så alt hvad jeg har fokuseret på at lære i 2017 har handlet om ledelse og coaching. Det var som om jeg blev en magnet for alt, der havde med de to emner at gøre.

En dag jeg sidder på min yndlingscafe og arbejder kommer Claus Markmann, ekspert i ledelse og business coaching forbi. Han har den mest smittende energi i lokalet og han kunne med det samme huske mig fra et seminar for et par måneder siden. Han inviterede mig derfor over til hans bord. Der går ikke lang tid førend, at vi fik aftalt, at jeg skulle deltage på hans Business Lederuddannelse. Min mavefornemmelse sagde, at han kunne alt det, som jeg drømte om at lære om ledelse og coaching. Så der var ikke langt fra ide til handling. Et par uger efter var jeg tilmeldt hans...

Læs mere...

Førstehjælp til mobil junkies med speciallæge Imran Rashid

Jeg har fået nok.

Det er på tide, at vi tager fat på mobil junkie-emnet. For vi er en menneskelighed, der er på vej til at blive digitalt afhængige. I samarbejde med mine lyttere (ja det er dig) præsenterer jeg dig for speciallæge Imran Rashid, og sammen skal vi få et sundere digitalt liv. 

Imran Rashid ( @docrashid) er speciallæge i almen medicin, forfatter til bestselleren 'SLUK', innovationschef på Aleris-Hamlet Privathospitaler og stifter af foredragsvirksomheden Sunddigital.dk. Imran har også haft en karriere på det danske taekwondo-landshold gennem ni år. I den time vi var sammen på mit hjemmekontor, ændrede han mine fucked-up mobilvaner (sove med min mobil, tjekke min smartphone konstant med mere).  

Vi kom igennem tonsvis af inspiration til at overleve en digital verden:

 • Imran Rashid's mobilvaner
 • Super effektive metoder til at koble hjernen af
 • Hvordan du får mere...
Læs mere...

Råd fra en tidligere munk: Hold fast i den du virkelig er

Alexander Avanth er en helt almindelig person. Sådan beskriver han sig selv, men det synes jeg ikke helt passer. For hvor mange ville leve deres drøm ud og tage til Thailand for blive munk, klippe sig skaldet, fjerne sine øjenbryn og bad om almisser på gaden i Thailand? 

Jeg mødte Alexander lige inden han tog til Thailand for at blive buddhistisk munk. Jeg kan huske vi mødtes på Poonchai - den bedste Thai restaurant jeg har besøgt herhjemme. Maden var autentisk og lækker at jeg blev helt igennem glad. Alexander var ikke glad og kiggede på mig med frusterede og triste øjne. Han ville vide hvordan han kunne blive glad igen. Det var første gang jeg så Alexander sådan.

Alexander var på overfladen en man regnede med var glad.

Men i en verden hvor alt går stærkt, hvor vi hele tiden er online og skal vise omverdenen hvor fantastisk vi har det på de sociale medier - kan...

Læs mere...

Christian Stadil: Om sundhed, rigdom, succes, & lykke

Hvorfor du skal lytte til ugens podcast:

Forfatteren til 'I Bad med Picasso' Christian Stadil har studeret og arbejdet med kreativitet og er i dag én af de mest kreative erhvervsledere herhjemme.

Hans fascination: hvordan alle kan blive mere kreative og lykkes med at realisere idéerne og på samme tid leve det gode liv.

Du kan glæde dig til en inspirerende samtale om:

 • Hvor de gode ideer kommer fra
 • Hvordan du tænker stort
 • Om workflow og kreativitet
 • Christian Stadils psykologiske værktøjskasse
 • Buddhisme, balance og god karma
 • Om frygten for at fejle
 • Hvad succes og lykke er for en størrelse
 • og meget meget mere....

Christian ankom til podcast studiet med militær præcision. Som tidligere sergent er det sådan han er. Alt sidder perfekt. Skjorten, gulduret og jakken.

Jeg gemmer mine Nike sko nu hvor jeg trods alt sidder ved siden af ejeren af Hummel. Christian, der er bevidst om alt i rummet, ser selvfølgelig...

Læs mere...

Simpel hverdagslykke med Mads Timmermann

Kan du huske dengang, hvor du var super forelsket. Dit hjerte var var lige ved at hoppe ud af din trøje, fordi du ikke kunne være i dig selv.

Ok, det var måske lidt af en overdrivelse, men du kunne i hvert fald mærke, der var en helt speciel connection mellem dig og personen du kyssede med.

Den følelse havde jeg for nyligt. Der var bare et lille problem. Jeg havde kysset med en mand der slet ikke havde haft samme følelser for mig de sidste mange måneder vi havde været sammen.

Ja, der stod måneder … (ryster på hovedet af mig selv.)

Så jeg lyttede til alle de sørgelige kærlighedssange jeg ikke burde lytte til. De hjalp på ingen måder på mit humør. Jeg kunne heller ikke træne mig ud af den følelse af afmagt.

For der kommer triste perioder i vores liv - om vi vil det eller ej. Det er bare sådan livet er.

I den situation er det virkelig rart at...

Læs mere...

Ærlig ledelse med Johan Bülow

Johan Bülow er en af de mest succesfulde iværksættere herhjemme. Han er også en af de mest nede på jorden, succesfulde iværksættere jeg har mødt, hvilket gør ham til én af mine personlige favoritter. Og så sælger han verdens bedste lakrids, der kan gøre enhver værtinde fuld af begejstring.

Jeg var heldig at komme i kontakt med Johan efter hans foredrag, for at finde ud af hvad sandheden bag hans success er, og hans tanker om fejl, frygt og fremtiden.

Du kan også glæde dig til at lære fra Johan “Lakrids” Bülow:

 • Hvilke værdier der er vigtigst for Johan Bülow
 • Hvordan Johan Bülow bruger sin tid mest effektivt
 • Hvordan han håndtere janteloven
 • Hvordan han finder på nye innoverende ideér
 • og meget mere...

Jeg håber du kan li podcasten lige så meget, som jeg gjorde :)

Abonner gratis på Itunes på Fabiola SHARE.

...
Læs mere...

Få mere energi & forøg dit mentale fokus med Umahro Cadogan

Hej Life Changer!

Ville det være rart at sove stabilt og føle dig frisk, når du vågner til at give den max gas med dine mål?

Velkommen til en ny Fabiola SHARE podcast, der hjælper dig til at få mere energi til at gøre en forskel.

I denne uges episode, snakker jeg med ernæringsekspert Umahro Cadogan.

Glæd dig til en energisk samtale med en fantastisk inspirerende mand.

Håber du elskede denne podcast lige så meget som jeg gjorde. Jeg har i hvert fald ændret min kost, søvn  og træning og fået det meget bedre - yeah!

Altid husk, vi er i samme båd.

High Five fra mig..
Kh Fabiola

Bliv mere inspireret af Umahro Cadogan og Fabiola

Læs mere...
1 2 3 4 5 6
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.