Kim Boye: Stjerner fødes i deres tilgang til modgang

 Ubs...det skete bare ikke!

Jeg havde glemt at skrive min podcast-aftale ind i min kalender med af "Den Mentale Kriger" Kim Boye.Jeg var tilfældigvis hjemme, da min dørtelefon ringede. Der hvor jeg bor har der været indbrud for nylig, så jeg havde aftalt med mig selv aldrig at åbne døren, hvis jeg ikke kendte personen, der ringede på. Så da jeg kastede et blik på min dørtelefon var jeg lige ved ikke at åbne døren op, for der stod en høj, mørk og fremmed mand.

Men med ét gik det op for mig at det var mentaltræner og coach Kim Boye - jeg havde booket til en podcast for flere måneder siden. Af en eller anden forglemmelse var denne aftale ikke havnet i min kalender. Det, som ikke måtte ske, skete.

Jeg skyndte mig at åbne døren op og heldigvis - gennemføre podcasten. Dog med lidt tekniske udfordringer, fordi  jeg ikke havde forberedt noget - overhovedet!

Kim Boye holder normalt foredrag uden af forberede sig, for som han siger “Jeg har en evne til at røre folk” og jeg må give ham ret - han kan noget, der er helt unikt.

Podcasten blev meget bedre end jeg overhovedet kunne forestille mig var mulig uden forberedelse, hvilket overrasker mit perfektionistiske gen med en kæmpe aha-oplevelse.

Det var en kæmpe gave at give slip på kontrollen og sige “Pyt vi trykker på tænd knappen anyway”.

Kim Boye er  bestsellerforfatter, succesfuld fodboldcoach, foredragsholder og inspirator for over 500.000 på Facebook med hans ugentlige motivations- og inspirationsvideoer med “Den Mentale Kriger” og Den Mentale Kriger og Parforhold, far og gift med den tidligere tv-vært Pernille Aalund.

Men sådan har det ikke altid været.

I denne uge får du den hudløs ærlige historie om, hvordan Kim Boye blev den Mentale Kriger han er i dag.

Her er lidt af det vi kommer igennem:

*Kim Boyes baggrund og hvordan blev han den mentale kriger?

*Hvem var Kim som lille?

*Hvor hans værdier kommer fra?

*Hvor fandt Kim sin styrke?

*Hvordan Kim Boye lader op til at nå sine mål

*Hvilket samfund vi er ved at bygge op i følge Kim Boye

*Kim Boyes mission med hans arbejde

*Hvordan det er at være gift med ekstrem stærk kvinde (Pernille Aalund)

*Hvordan Kim Boyes karriere stoppede brat og hvordan han kom videre

* Hvordan Kim Boye startede med at lave videoer på Facebook

*Hvem der inspirere Kim Boye

God fornøjelse med ugens podcast "Stjerner fødes i deres tilgang til modgang"

Ses i podcasten!

-Fabiola

Bliv inspireret af Kim Boye:

Kim Boye på Facebook:

Den Mentale Kriger - Parforhold

Den Mentale Kriger

Den Mentale Kriger - Foredragskalender

Kim Boyes hjemmeside www.denmentalekriger.dk

Abonnér du på Fabiola SHARE? Hvis ja, tak fordi du lytter med. Hvis nej, så kan du hurtigt komme til det. Find Fabiola SHARE på Itunes, hvor du kan abonnere på podcasten, så du fremover gratis vil få nye episoder ned på din mobil.  Eller modtag en reminder på min Facebook side for nye episoder.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.