Go Premium Mastermind

Din interesse i at deltage i Go Premium Mastermind betyder, at du vil have mere. Go Premium Mastermind giver dig frihed til at skabe dit liv pÄ dine prÊmisser. Din rejse starter med din beslutning om at blive en Premium Coach.

Den bedst beholdte hemmelighed for coaches....

"Efter Fabiolas hjÊlp havde jeg modet til at fokusere 100% pÄ mit arbejde med stilhed. Dengang virkede det usikkert, selvom jeg vidste, at min viden pÄ omrÄdet var unikt. Fabiolas gode energi, motivation og rÄdgivning var et vigtigt skub til at "skÊre stÞjen fra" i min kommunikation. Vil klart anbefale et mÞde med Fabiola, hvis du vil vÊre skarpere pÄ dit brand."

Bastian Overgaard
Keynote foredragsholder om stilhed og effektiv mĂždeledelse

"Da jeg startede pÄ forlÞbet hos Fabiola, havde jeg en halvtom kalender. Jeg er nu overbooket med kurser resten af Äret og et godt stykke ind i nÊste Är. Det er fantastisk og det er med de ting jeg elsker at lave. Mit Þkonomiske mÄl bliver ogsÄ opfyldt og mere til. "

Mads
Professional Scrum Trainer

"Fabiola har hjulpet mig med at krydse en afgÞrende bro, som var nÞdvendig for mig at krydse for at kunne bidrage til en bedre verden i den skala, jeg Þnsker. Hvis du er selvstÊndig og gerne vil scale din purpose drevne forretning, sÄ anbefaler jeg dig virkelig, at afsÞge muligheden for at arbejde med dette enestÄende menneske."

Lucy Vittrup
TED Speaker og forfatter

"Fabiola har guidet mig hvordan jeg kunne fÄ mest succes online. Det har hun vÊret meget effektiv til. Fabiola har peget pÄ hvad der er vigtigt og hvordan jeg fik stÞrst succes som har virket. Jeg kan anbefale Fabiola og hendes forlÞb."

SĂžren Lynge
Skaber af Lyngemetoden

"TUSINDE tak for nogle intense og givende mÄneder. Formen er finpudset, tempoet er sat i vejret og selvtilliden har fÄet et hak opad takket vÊre dig. TAK!"

Christina ArdilsĂž
Ejerledernes erhvervscoach

"Go Premium er sÄ meget mere end jeg forventede. Sessionerne har givet min business sindsygt meget. Jeg kan varmt anbefale Go Premium."

Sofia Hjorth
Coach

"Fabiola var 100% nÊrvÊrende igennem hele forlÞbet. ForlÞbet er struktureret pÄ en mÄde, sÄ du fÄr opbygget og finpudset dit produkt, samtidig med at du fÄr stillet skarpt pÄ din drÞmmekunde og lÊre at sÊlge til hende/ham. Jeg har vÊret 100% tilfreds med forlÞbet og giver min varmeste anbefaling. "

Belinda Wahlgren Sanati
Certificeret MentaltrĂŠner og Coach

"Jeg har lÊrt at sÊlge, jeg har lÊrt at gÞre det let for kunden at kÞbe hos mig, jeg har fÄet mÄlrettet min ydelse. Jeg er totalt belagt kalendermÊssigt. "

Mette
Certificeret ledelsescoach, karrierecoach, stresscoach og sorgrÄdgiver

"Jeg har igennem flere Ă„r samarbejdet med Fabiola Skriver og altid til min store tilfredshed. Hun er kreativ, professionel og leverer altid som aftalt og jeg kan give hende mine varmeste anbefalinger"

Torben Wiese
Vanebryder og Bestseller forfatter

Din tid til at fÄ Premium kunder er NU.

Giv ikke dig selv mere tid. Tiden er NU til at fÄ det gjort.

Hvad er inde i Go Premium Mastermind?

SÄ glad for du spurgte... ALT hvad du behÞver for at fÄ Premium kunder.

Tilmelding er begrænset til 10 deltagere. 

Så der vil være tid og fokus til dig og din coachingbusiness. 

Du vil mestre Go Premiums metode.

Hvordan taler du bedst til dem du gerne vil bookes af? Og hvordan omsættes strategi til handling?

Coaches har brugt denne metode til at få Premium kunder og tjent deres investering tilbage ved at implementere processen med det samme. Hver af mine videoer er din investering værd. Undervisningen giver dig millioner af kroner i din coaching karriere. 

Du vil mestre de værktøjer jeg har skabt og brugt så du kan få flere kunder.

Gennem hvert af mine moduler får du eksempler på skærmbilleder og udfyldningsskabeloner for at gøre implementeringen af salg til en leg.

Hver uge masterminder vi sammen på strukturerede møder om strategi og coaching til at tage action. Du lærer fra alle virksomheder i rummet, hvilket giver dig energi og fokus til at nå dit mål.

 

Der er ikke nogen fremmede i Go Premium Mastermind. Kun venner du ikke har mødt endnu.

Vi fejrer dine wins. Del din ekspertise. Få coaching, når du har brug for det med det samme. Det er det mest værdifulde fællesskab, at du kan finde for coaches. Du vil føle, at du hører hjemme i denne gruppe. 

Hvad Premium Coaches gĂžr anderledes

Ved du hvad Premium coaches har tilfÊlles? De besluttede sig for at blive ekstraordinÊre. De besluttede sig for at gÄ All-IN. Du kan 100% ogsÄ gÞre det. AnsÞg om Go Premium Mastermind. Vi kigger lÞbende pÄ ansÞgninger.

Finder du din niche pÄ listen nedenfor? Det betyder, at jeg har hjulpet coaches om det emne!

 
Stress
Kropsbevidsthed
Mobning
Kærlighed
Angst
Human Design
Ledelse
Skyggearbejde
Relationsarbejde
Mindset
Forebyggelse og livsstil
Forældrerollen
Viljestyrke
Vaner
Yoga Meditation
Passion
Mental Træning
Søvn
Sorg
Enneagram
...og mange flere!
Life Changers Worldwides mission er at hjĂŠlpe dig med at realisere dit potentiale som coach og leve et lykkeligere og rigere liv.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.