Sådan gik Mazen fra 11 likes og 81 visninger til 4 fyldte Bremen shows

Mazen har besluttet sig for at lave endnu et foredrag på Bremen, selvom han ikke ved, om næste måned er hans sidste gang, han står på den scene. 

Mange ser kun toppen af isbjerget når en foredragsholder får stående ovationer.

Men hvad gemmer sig bag?

Mazen der i skrivende stund har over 52.000 fans på Facebook fortæller på siden hvad der ligger bag hans succes:

"Med showet i næste måned, vil jeg have optrådt på Bremen Teater hele 4 gange. 

4 aftener på en af Danmarks mest legendariske scener og underholde 648 mennesker hver aften. Det er ingen hemmelighed, at det er en af mine vildeste drømme, som er gået i opfyldelse.
Men hvordan er det muligt?"

Da jeg udgave min første video, fik den 11 likes og 81 visninger. I den periode tænkte jeg en del over, hvordan andre vil opfatte mig. Jeg kiggede på antallet af likes, followers og sammenlignede mig selv med andre. Jeg tænkte 1000 tanker før jeg trykkede udgiv. Alt skulle være perfekt. Jeg var ikke tro mod mig selv.
Det drænede mig for energi.

I den tid var der ingen der så mine videoer eller opslag. Min profil blev fulgt af få mennesker og den steg ikke. Folk var ligeglad. Jeg stoppede med at lave videoer. Og gik ind i indstillinger for at se hvordan man lukker ned for min profil. Jeg anede ikke hvor mit liv var på vej hen. I den periode flyttede jeg hjem til min mor, med tårer trillende ned af mine kinder for øjnene af hende. Jeg havde ingen penge, job og boede i et værelse hos hende. Jeg følte mig som den største fiasko.

Men inden jeg lukkede helt ned, valgte jeg at give slip. Jeg udgav hvad end jeg havde på hjertet og brugte ikke et sekund på at redigere eller tilpasse. Lyttede ikke til folks 100 ideer til hvad jeg skulle gøre. Jeg lyttede for første gang kun til mig selv. Jeg filmede mine videoer på min iPhone. Lyden var dårlig. Jeg havde hue på i de første videoer, fordi jeg ikke orkede at sætte håret, før jeg trykkede optag. Jeg blev fuldstændig ligeglad med at blive dømt og hvad andre vil sige om mine drømme på sociale medier. Fuck it! Jeg skyndte mig at udgive de spontane videoer inden jeg nåede at fortryde. Jeg sagde hvad end jeg havde på hjertet. Hvad jeg tænkte og delte ærligt ud af mine tanker. Jeg stoppede med at være bange for at begå fejl. Jeg var villig til udstille mig selv og blive gjort til grin. Det var befriende ikke at skulle være “perfekt” og leve op til andres forventinger. Jeg startede med at nyde processen og turde nu at være mig selv.
Og her skete der noget uventet.

Antallet af followers steg og mine videoer blev nu set. Jeg troede jeg var i gang med at “begå et online-selvmord”. Det gav ikke mening. Fordi jeg havde brugt så meget tid på videoer, der ikke blev set. Og næsten igen tid, på de videoer, der nu fik millioner af visninger. Min profil steg til 50.000 følgere, jeg optrådte live i tv’et, interviews i Go’morgen dk og AftenShowet, radioer, nomineret til Årets person af The Voice og var på forsiden af Politiken med mit show.

Jeg ved det er de færreste i Danmark, der får mulighed for at fylde Bremen op 4 gange. Og jeg ved jo i virkeligheden heller ikke, om næste måned er min sidste gang, jeg står på den scene. Men jeg lærte, at man kan nå ekstrem langt ved at være sig selv. Det vil jeg altid have med mig.
Jeg vidste, at jeg skyldte mig selv at gå efter mine drømme, ligeså meget som du skylder dig selv at række ud efter dine. Jeg lærte at man skal være anderledes, for at opfylde sine drømme. Og i dag, kan du være anderledes, bare ved at være dig selv."

Lyt til min podcast med Mazen her

🎭 Book din billet til Mazens kæmpe fest på Bremen Teater d.12 okt. Find billetter her: https://mazen.dk

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.