Råd fra en tidligere munk: Hold fast i den du virkelig er

Alexander Avanth er en helt almindelig person. Sådan beskriver han sig selv, men det synes jeg ikke helt passer. For hvor mange ville leve deres drøm ud og tage til Thailand for blive munk, klippe sig skaldet, fjerne sine øjenbryn og bad om almisser på gaden i Thailand? 

Jeg mødte Alexander lige inden han tog til Thailand for at blive buddhistisk munk. Jeg kan huske vi mødtes på Poonchai - den bedste Thai restaurant jeg har besøgt herhjemme. Maden var autentisk og lækker at jeg blev helt igennem glad. Alexander var ikke glad og kiggede på mig med frusterede og triste øjne. Han ville vide hvordan han kunne blive glad igen. Det var første gang jeg så Alexander sådan.

Alexander var på overfladen en man regnede med var glad.

Men i en verden hvor alt går stærkt, hvor vi hele tiden er online og skal vise omverdenen hvor fantastisk vi har det på de sociale medier - kan man nemt tro at alle har det fint og lever "det gode liv".

Men man skal aldrig tro, man skal vide.

Jeg har selv været derude hvor jeg ikke kunne se det lyse i tilværelsen, som jeg også har fortalt i min podcast. Så jeg kunne fuldkommen sætte mig ind i hans frustration.

Da jeg mødte Alexander et par måneder efter, var det en rolig og afklaret Alexander jeg mødte. Det var som om livet ikke var det samme mere. Han havde fundet sit kald på hans tur til Thailand som munk.

I dag vil Alexander dele sin mission med dig om at skabe et roligt sind, for helte og heltinder så de kan redde vores verden igen og igen.

Er det ikke smukt? Det synes jeg!

Rigtig god fornøjelse med ugens podcast.

Kh Fabiola

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.