Go Premium Mastermind

Din interesse i at deltage i Go Premium Mastermind betyder, at du vil have mere. Go Premium Mastermind giver dig frihed til at skabe dit liv på dine præmisser. Din rejse starter med din beslutning om at blive en Premium Coach.

Den bedst beholdte hemmelighed for coaches....

"Efter Fabiolas hjælp havde jeg modet til at fokusere 100% på mit arbejde med stilhed. Dengang virkede det usikkert, selvom jeg vidste, at min viden på området var unikt. Fabiolas gode energi, motivation og rådgivning var et vigtigt skub til at "skære støjen fra" i min kommunikation. Vil klart anbefale et møde med Fabiola, hvis du vil være skarpere på dit brand."

Bastian Overgaard
Keynote foredragsholder om stilhed og effektiv mødeledelse

"Da jeg startede på forløbet hos Fabiola, havde jeg en halvtom kalender. Jeg er nu overbooket med kurser resten af året og et godt stykke ind i næste år. Det er fantastisk og det er med de ting jeg elsker at lave. Mit økonomiske mål bliver også opfyldt og mere til. "

Mads
Professional Scrum Trainer

"Fabiola har hjulpet mig med at krydse en afgørende bro, som var nødvendig for mig at krydse for at kunne bidrage til en bedre verden i den skala, jeg ønsker. Hvis du er selvstændig og gerne vil scale din purpose drevne forretning, så anbefaler jeg dig virkelig, at afsøge muligheden for at arbejde med dette enestående menneske."

Lucy Vittrup
TED Speaker og forfatter

"Fabiola har guidet mig hvordan jeg kunne få mest succes online. Det har hun været meget effektiv til. Fabiola har peget på hvad der er vigtigt og hvordan jeg fik størst succes som har virket. Jeg kan anbefale Fabiola og hendes forløb."

Søren Lynge
Skaber af Lyngemetoden

"TUSINDE tak for nogle intense og givende måneder. Formen er finpudset, tempoet er sat i vejret og selvtilliden har fået et hak opad takket være dig. TAK!"

Christina Ardilsø
Ejerledernes erhvervscoach

"Go Premium er så meget mere end jeg forventede. Sessionerne har givet min business sindsygt meget. Jeg kan varmt anbefale Go Premium."

Sofia Hjorth
Coach

"Fabiola var 100% nærværende igennem hele forløbet. Forløbet er struktureret på en måde, så du får opbygget og finpudset dit produkt, samtidig med at du får stillet skarpt på din drømmekunde og lære at sælge til hende/ham. Jeg har været 100% tilfreds med forløbet og giver min varmeste anbefaling. "

Belinda Wahlgren Sanati
Certificeret Mentaltræner og Coach

"Jeg har lært at sælge, jeg har lært at gøre det let for kunden at købe hos mig, jeg har fået målrettet min ydelse. Jeg er totalt belagt kalendermæssigt."

Mette
Loss Coach

"Jeg har igennem flere år samarbejdet med Fabiola Skriver og altid til min store tilfredshed. Hun er kreativ, professionel og leverer altid som aftalt og jeg kan give hende mine varmeste anbefalinger"

Torben Wiese
Vanebryder og Bestseller forfatter

Din tid til at få Premium kunder er NU.

Giv ikke dig selv mere tid. Tiden er NU til at få det gjort.

Hvad er inde i Go Premium Mastermind?

Så glad for du spurgte... ALT hvad du behøver for at få Premium kunder.

Tilmelding er begrænset til 10 deltagere. 

Så der vil være tid og fokus til dig og din coachingbusiness. 

Du vil mestre Go Premiums metode.

Hvordan taler du bedst til dem du gerne vil bookes af? Og hvordan omsættes strategi til handling?

Coaches har brugt denne metode til at få Premium kunder og tjent deres investering tilbage ved at implementere processen med det samme. Hver af mine videoer er din investering værd. Undervisningen giver dig millioner af kroner i din coaching karriere. 

Du vil mestre de værktøjer jeg har skabt og brugt så du kan få flere kunder.

Gennem hvert af mine moduler får du eksempler på skærmbilleder og udfyldningsskabeloner for at gøre implementeringen af salg til en leg.

Hver uge masterminder vi sammen på strukturerede møder om strategi og coaching til at tage action. Du lærer fra alle virksomheder i rummet, hvilket giver dig energi og fokus til at nå dit mål.

 

Der er ikke nogen fremmede i Go Premium Mastermind. Kun venner du ikke har mødt endnu.

Vi fejrer dine wins. Del din ekspertise. Få coaching, når du har brug for det med det samme. Det er det mest værdifulde fællesskab, at du kan finde for coaches. Du vil føle, at du hører hjemme i denne gruppe. 

Hvad Premium Coaches gør anderledes

Ved du hvad Premium coaches har tilfælles? De besluttede sig for at blive ekstraordinære. De besluttede sig for at gå All-IN. Du kan 100% også gøre det. Ansøg om Go Premium Mastermind. Vi kigger løbende på ansøgninger.

Finder du din niche på listen nedenfor? Det betyder, at jeg har hjulpet coaches om det emne!

 
Stress
Kropsbevidsthed
Mobning
Kærlighed
Angst
Human Design
Ledelse
Skyggearbejde
Relationsarbejde
Mindset
Forebyggelse og livsstil
Forældrerollen
Viljestyrke
Vaner
Yoga Meditation
Passion
Mental Træning
Søvn
Sorg
Enneagram
...og mange flere!
Life Changers Worldwides mission er at hjælpe dig med at realisere dit potentiale som coach og leve et lykkeligere og rigere liv.

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.